Ledningsstöd i abonnemangsform

Tänk att få hjälp av en riktig expert,
som dessutom har med sig de rätta verktygen!

Vi kan ledningsgruppsarbete. Ta hjälp av oss!

Drar alla åt samma håll? Når ni rätt resultat snabbt? Har ni en tydlig plan så att alla vet vad som ska göras? Vet ni alltid varför beslut fattas? Är det full fart mot tillväxt?
Målstyrning fungerar verkligen, men först då det råder samsyn kring var ni är, vart ni vill och hur ni ska ta er dit. Det är vanligt att detta underskattas och att målen därför inte uppnås. Vad som behövs är en coach som hjälper er arbeta med beprövat arbetssätt tillsammans med ett digitalt verktyg: GoalEnvision - löpande ledningsstöd är här!

 

Vi hjälper er framåt!

Det är en härlig känsla när alla runt bordet är eniga om vart ni ska tillsammans. Ni får full fart framåt och fattar beslut utifrån en gemensam målbild.
Precis detta är vad ni uppnår med GoalEnvision. Vi tar er igenom metodik och arbetssätt. Vi hjälper er sätta målen ni behöver uppnå.
 

Ledningsgruppscoach

Coachen modererar ledningsmötet och hjälper er fatta rätt beslut i rätt ordning med rätt fakta mot rätt mål
 
 
 

Ordning och reda

Protokoll och beslutspunkter skrivs av coachen. Allt på ett ställe. Påminnelser och kallelser sköts av GoalEnvision.

Mätbara mål är lösningen

Coachen hjälper er sätta relevanta mål i de fall sådana saknas.
Om ni redan har skrivit en affärsplan eller liknande så hjälper vi er göra målen mätbara. 

Hur går det till?

Vi börjar med att sätta upp er målbild i GoalEnvision. Vi tar fram era mätbara mål, ansvariga för resp. område och förutsättningarna för att lyckas.
Efter det startar ledningsarbetet med månadsvisa möten då vi tar beslut och prioriterar vad som är viktigt nästa period. Vi följer upp beslut och uppgifter för att säkerställa att farten hålls uppe.
Mellan mötena finns vi tillgängliga för råd och stöd i olika strategiska och taktiska frågor.
Vi lägger oss inte i er affär, vi hjälper er att lyckas med den.

Erfaren ledningscoach

Jörgen Forslund har hjälpt ledningsgrupper i 10 år. Med erfarenheter från en mängd olika branscher kan han hjälpa er sätta de rätta målen och arbeta smartare. 
Jörgen modererar ledningsmöten och styrelsemöten, och mellan mötena hjälper han er strukturera arbetet så att rätt saker händer i rätt ordning. Alltså, en PT för ledningsgruppen!

Det rätta verktyget

GoalEnvision ser till att inget faller mellan stolarna. Roller och ansvar blir tydliga. Agenda, protokoll, actionplans och dokument finns på en central plats. Bjud in ledningsgruppen och låt GoalEnvision "köra" mötet. 
GoalEnvision är lättanvänt, designat av beteendevetare som förstår att du inte vill ha ytterligare ett mastodontsystem med 1000 funktioner. GoalEnvision gör det som det är bäst på; hjälpa ledningsgruppen uppnå sina mål. 

Fastpris per månad utan bindningstid

Kontakta oss för mer information...

Vad tycker våra kunder? 

Anders Apelgren

VD Rehngruppen om GoalEnvision
” Vi hjälper våra kunder hela vägen med office-paketet och liknande produkter. Det är mycket som ska fungera i en konsultorganisation som vår. Korta och långa uppdrag ska samsas och alltid levereras med bästa tänkbara kvalitet. Med GoalEnvision kan vi identifiera förbättringsåtgärder och arbeta smartare tillsammans eftersom vi får en gemensam målbild att sträva mot. ”